Játékok fiúknak? Nem feltétlenül csak játékautók állnak a rendelkezésünkre. Kínálatunkban megtalál olyan vonatokat, amelyekkel sok gyermek imád játszani. Hogyan? Mint a való világban. Vagyis a vonatok a vágányokon közlekednek. Csak annyit kell tennie, hogy megvásárolja a népszerű vasúti pályákat, amelyek remek megoldást jelentenek a különféle autópályák alternatívájaként, amelyek nem csak a gyermekek szórakoztatására szolgálnak.

Kisvonat, vasút

Ha Ön és gyermekei inkább a vonatok rajongói, mint a kerekeké, inkább vonatoznak mint autóznak, ha teljesen belefáradtak a vad versengésbe az autópályán, fedezzék fel a vasúti pályák világát! A vonatpálya, amelyen favonatok közlekednek, valamint a nosztalgikus vasúti légkör a régi idők óta elbűvöli a gyerekeket, és visszaadja a felnőttek számára a gyermekkor varázsát. A modern és klasszikus fajátékok egyre népszerűbbek, legyen szó autópályáról és vonatpályáról a legkisebbek számára, vagy ezek kiegészítőiről.

 

Építsen saját vasutat

A vasúti pályákat mindenképpen a játékok közé sorolhatjuk, minek köszönhetően a gyerekek játszás közben fejlődnek. Az egyes részek kombinálhatók és felcserélhetők, így fejlesztik a gyermekek gondolkodását, kombinációs készségét. Ennek köszönhetően a gyerekek egy teljesen új, saját vasutat is megépíthetnek. Ahogy nekik éppen megfelel. Természetesen a vonatpályák közül nemcsak  a fő részt  - vonatokat és síneket kínálják, amelyen a vonat és a kocsik közlekednek, hanem lehetőség van olyan változat megvásárlására, amelyhez a kiegészítők széles választéka áll rendelkezésre, és szó szerint valódi vasútvonalat hozhat a gyermek létre. Milyen kiegészítők ezek?

Például:

  • Hidak és alagutak
  • Fák és egyéb növények
  • Épületek, vasútállomások

A bevált fa

Ha a vasúti vágányok valamiért népszerűek, akkor mindenképpen az anyag, amelyből készültek. Milyen anyag ez konkrétan? Ez a minden időben bevált fa alapanyag. Előnye nem csak az, hogy természetes anyag, de nagy pozitívuma az általános tartósság is. Rendszeres játék és gondatlan kezelés esetén is hosszú élettartamával meggyőz bárkit. Így a vonatpályák nemcsak több éven át szolgálhatják utódaidat, de nagyszerű játékot jelenthetnek a gyermekek következő generációi számára is. A vasúti pálya a fa alapanyag mellett az egyre kedveltebb műanyagból is készülhet. Az általunk forgalmazott kisvonatok és vonatpályák gyártói figyelnek mind a biztonságára, mind természetesen a legmagasabb minőségre is.

Nagyok és kicsik

Vannak kicsi és nagy vonatpályák, kör vagy nyolcas alakú vonatpályák, amelyeket a legkisebb gyermekek számára terveztek. Ugyanígy lehetőség van egy nagy kombináció megvásárlására is, amely különféle módon kombinálható, és létrehozhat például egy extra szintű vasutat, számos érdekes elemmel.

 

 


Fel