x

Kíváncsi, hogyan lehet kellemesebbé tenni gyermeke szabadtéri szórakozását? Szeretné, hogy gyermeke fizikailag tehetséges és rugalmas mozgású legyen? A legjobb megoldás egyértelműen egy trambulin vásárlása. Minden gyermeket vonzza az ugrás, ugrálás vagy trambulinon repülés. A trambulin szilárd felépítése, gyors összeszerelhetősége és megfizethetősége páratlan szórakozást biztosít gyermekének, amikor csak kedve van hozzá. Nyugodtan válassza ki gyermekének a legjobb trambulint.

 

Kíváncsi, hogyan lehet kellemesebbé tenni gyermeke szabadtéri szórakozását? Szeretné, hogy gyermeke fizikailag tehetséges és rugalmas mozgású legyen? A legjobb megoldás egyértelműen egy trambulin vásárlása. Minden gyermeket vonzza az ugrás, ugrálás vagy trambulinon repülés. A trambulin szilárd felépítése, gyors összeszerelhetősége és megfizethetősége páratlan szórakozást biztosít gyermekének, amikor csak kedve van hozzá. Nyugodtan válassza ki gyermekének a legjobb trambulint.

 

Teljes szöveg
Rendezés
10 termék

Trambulint szeretne vásárolni, de nem tudja milyet?

Elsősorban azt kell tudni, hogy mennyi hely áll rendelkezésre, ahova a trambulin elfér. Ezután kezdhetünk válogatni a kínálatból méret szerint. A másik fő elvárás a trambulin teherbírása. Általánosátva elmondhatjuk, hogy minél nagyobb egy trambulin, annál nagyobb a teherbírása. Azonban nem minden esetben muszály ennek így lennie..

Az értékesítők sok esetben elhallgatják azt a tényt, hogy az EÚ-s előírások alapján a trambulinon nem ugrálhat egyszerre több személy. De az is igaz, hogy legtöbb ügyfelünk nem tartja be szem előtt ezt a szabályt, és saját véleményt alkot az EU normáiról. A trambulin ezután 100%-ra k van használva, és boldogan ugrál rajta több gyermek is egyszerre.Válasszuk tehát a lehető legnagyobb méretű és teherbírású trambulint. A legfontosabb kritérium legyen viszont természetesen a biztonság.

Hogyan tudom megállapítani, hogy a trambulin biztonságos-e?

Természetesen ezt legjobban próbával tudom megállapítani, ami vásárlás esetén nem lehetséges. Mindenekelőtt olyan terméket vásároljunk, amely rendelkezik TÜV  tanúsítvánnyal, valamit hozzájutunk minden lényeges információhoz a termékkel kapcsolatban. Minden esetben védőhálós trambulint vásároljunk a megfelelő biztonság miatt, és soha ne ugráljunk anélkül. Mi kizárólag TÜV nyilatkozattal rendelkező, nagy teherbírású, erős, védőhálós trambulinokat forgalmazunk, amik helyt álltak a piacon már sok éven keresztül. A cég 11 éves működése alatt 1 db reklamációt nyújtottak be felénk!

A trambulin valóban a határtalan szórakozást nyújtja?

Garantálhatjuk, hogy a trambulin kitűnő szórakozás nemcsak a kicsiknak, de a felnőttek számára is felejthetetlen élmény, egészséges "függőséget" kialakítva. Ezáltal újry élhetik a gyermek éveket, ráadásul nem terheli a gerincet és az izületeket sem.

Hozzá tudok jutni kiegészítőkhöz és pótalkatrészekhez?

Nemcsak trambulinokat, de kiegészítőket és pótalkatrészeket is forgalmazunk, mint pl. rugókat, rugótakarókat, stb. melyek használatkor elkophatnak, tönremehetnek. Forgalmazunk továbbá létrákat, védőhálót, stb. is.

Trambulit kizárólag ár szerint?

Érthető, hogy a vásárló számára manapság nagyon fontos tényező a termék ára, de ebben az esetben ne spóroljon a minőség rovására. Bárhol kapható olcsó trambulin, amelyek pár ezer forinttal olcsóbbak, de mi 100% garanciát vállalunk arra, hogy nálunk biztonságos trambulinhoz jut. Ilyen áron ilyen minőséget máshol nem kap! Bizonyítotja ezt a sok év alatt eladott problémamentes trambulin.

A trambulin váza a legfontosabb tényező

A gyermekek és felnőttek számára a biztonságos ugráshoz fontos, hogy a trambulinon használt alkatrészek a piacon elérhető legjobb minőségű anyagokból készüljenek. Kínálatunkban horganyzott acélból készült trambulinok találhatók. Minden trambulinunk váza és rugói ebből az anyagból készülnek. A galvanizált váz garantálja az időjárás elleni védelmet és megakadályozza a váz korrózióját. A dupla lábak szilárd alapot nyújtanak a legvadabb ugrásokhoz is, amelyeket a trambulinokon lehet végrehajtani.

A rugók rozsdamentes acélból készülnek és vastag szegély védi öket. A trambulin rugótakarója PVC anyagból készül, és UV-szűrővel ellátott.
 

Ugrálófelület és használata

A PP Mesh anyagnak köszönhetően az ugrófelület kitűnő élményt nyújt, valamint kényelmes és biztonságos ugrálást tesz lehetővé. Az USA-ban gyártott anyag megfelel még a legmagasabb elvárásnak is. UV filter védi az időjárás viszontagságaitól.

A trambulin alkalmas kültéri használatra áprilistól októberig. Ebben az időszakban nem szükséges lefedni vagy tisztítani. A kiváló minőségű anyagok ellenállnak a rossz időjárásnak az év melegebb részében is. A fennmaradó hónapokban tanácsos a kültéri trambulint száraz, meleg helyen tárolni, az anyagok állandó minőségének és szilárdságának biztosítása érdekében.
 

A csomagolás tartalma

Ha trambulint vásárol ajánlatunkból, teljes körű szolgáltatást kap. Minden trambulinunk megfelel az európai szabványoknak. Trambulinjaink a német TÜV NORD bevizsgáló laboratóriumának érvényes tanúsítványával rendelkeznek. A csomag a kívánt átmérőjű trambulint tartalmazza, védőhálót az ugrás biztonsága érdekében, valamint a szükséges szerszámot a trambulinrugók kifeszítéséhez, hogy az ugrás a lehető legszórakoztatóbb legyen.


A trambulin összeszerelése a mellékelt utasítások szerint egyszerű és gyors.


Fel