Ma már a teraszfűtő hőgombák segítségével akár még a hidegebb tavaszi vagy őszi idő esetén sem kell dideregnie, vagy lemondania a szabadban töltött beszélgetésekről, esetleg egy hangulatos étterem teraszáról. De a nyári hűvösebb estéken is jó szolgálatot tehet egy jól megválasztott minőségi szabadtéri hősugárzó kínálatunkból. A teraszfűtők szabadtéri rendezvényeken is jó szolgálatot tesznek.

 

Ma már a teraszfűtő hőgombák segítségével akár még a hidegebb tavaszi vagy őszi idő esetén sem kell dideregnie, vagy lemondania a szabadban töltött beszélgetésekről, esetleg egy hangulatos étterem teraszáról. De a nyári hűvösebb estéken is jó szolgálatot tehet egy jól megválasztott minőségi szabadtéri hősugárzó kínálatunkból. A teraszfűtők szabadtéri rendezvényeken is jó szolgálatot tesznek.

Teljes szöveg
Rendezés
5 termék

Kültéri teraszfűtő hőgombák, hősugárzók kitűnő áron

Vonzó kivitelezésű minőségi gázüzemű teraszfűtőket kínálunk.  Nekik köszönhetően soha nem lesz hideg a parti sátrakban, teraszon, kertben vagy szabadtéri rendezvényeken. A hősugárzók kiváló minőségű anyagból készülnek - rozsdamentes acél és alumínium kombinációjával. Hősugárzóink javarészt állítható teljesítményűek,  (5 - 12 kW). A hősugárzók PIEZO gyújtással vannak felszerelve, amely lehetővé teszi az egyszerű és biztonságos gyújtást. Üzemeltetésük biztonságos, köszönhetően az automatikus lekapcsoló mechanizmusnak, ami a hősugárzó feldőlése, túlzott megdöntése esetén, automatikusan kikapcsol. 

Biztonságos üzemeltetés 

A könnyű és biztonságos manipuláció érdekében minden gázfűtés kerekekkel van felszerelve. A csomagolás tartalmazza a tartozékokat is, tehát az összekötő tömlő és a  vezérlőszelep is része a terméknek. Az energiaforrás egy 5 vagy 10 kg-os PB-palack, amely a gázfűtés-állványában tárolható. A gázfogyasztás a beállított teljesítménytől függ. A gázmelegítők széles körben használhatók mind kereskedelmi, mind háztartási környezetben. Ideálisak hőmérséklet biztosítása hidegebb időben szabadban vagy jól szellőző helyiségekben. Elsősorban kerti pavilonok, teraszok, pergolák, kerti éttermek, télikertek vagy  grillezpartik elengedhetetlen tartozéka az év hűvösebb időszakában. A hőgombákat verhetetlen áron kínáljuk.

A stílus is fontos

Gázfűtés kiválasztásakor érdemes figyelembe venni ezeknek a nagyszerű segítőknek a megjelenését is. Kereskedelmi, prezentációs célokra történő felhasználás esetén az összes fém gázfűtés megfelelő. Kellemes megjelenésének köszönhetően a gázgombát éttermekben, bárokban vagy parti sátrakban lehet használni. Kínálatunkban széles választékban megtalálhatóak kiváló minőségű, modern gázfűtések. Hűvösebb estéken is jó szolgálatot tehet egy jól megválasztott szabadtéri hősugárzó a teraszon, télikertben vagy akár a kertben is. Ne feledkezzünk meg a kitűnő hőlégbefúvókról sem, ezek a hősugárzók megfelelő kiegészítők műhelyekben vagy garázsokban. Hőáramlatuk nagyon erős és nagyobb terek fűthetöek általuk.

Az egyszerű kezelhetőség mindenekelőtt

Az összes gázfűtést az vásárló kényelmének szem előtt tartásával tervezték. A legtöbb gázüzemű fűtőelem nagyon alacsony tömegű a könnyű kezelhetőség érdekében. Nincs szükség a hűtő hordozására. A műanyag görgők egyszerű szállítást és gyors beüzemelést biztosítanak a kertben vagy a teraszon bárhol.

Biztonsági elemek

A minőségi és biztonsági funkciók mindig előtérbe kerülnek. Nemcsak az Ön és vendégei biztonsága, de pl. a vállalkozók vagy éttermek látogatóinak biztonsága is a tét. A gázmelegítők piezo gyújtórendszerrel vannak felszerelve, amely garantálja a gázégők érintkezés nélküli gyulladását. Ezenkívül a hősugárzók speciális érzékelőkkel vannak felszerelve. Az automatikus lekapcsoló mechanizmus a hősugárzó  gázellátását leállítja és automatikusan kikapcsol, amennyiben a hősugárzó 45°vagy több fokkal megdől.

A hősugárzó karbantartása

Nyáron az időjárás kiszámíthatatlan. A gázüzemű hőgombák károsodásának vagy hibás működésének elkerülése érdekében javasoljuk, hogy használjon védőburkolatot. A védőtok stabil védelmet nyújt rossz időjárási viszonyoknál, de kellően véd mindenekelőtt a por és a szennyeződés káros hatása ellen, amely a melegítőben lerakódhat. A védőtok lévén ritkábban lesz szükség a gázmelegítők karbantartására és tisztítására. 

 


Fel