A kínálatunkban megtalálható Intex és Bestway papírszűrős vízforgató berendezések alacsony beszerzési árral a legegyszerűbb megoldás a medence vizének karbantartására. Kínálatunkban megtalálhatók különféle teljesítményű papírszűrős vízforgató berendezések, amelyek olcsó és hatásos módja a minden kisebb vagy nagyobb felszíní medence vizének karbantartására.  Ráadásul papírszűrős vízforgató berendezéseinket a piacon található legjobb áron kínáljuk.

A kínálatunkban megtalálható Intex és Bestway papírszűrős vízforgató berendezések alacsony beszerzési árral a legegyszerűbb megoldás a medence vizének karbantartására. Kínálatunkban megtalálhatók különféle teljesítményű papírszűrős vízforgató berendezések, amelyek olcsó és hatásos módja a minden kisebb vagy nagyobb felszíní medence vizének karbantartására.  Ráadásul papírszűrős vízforgató berendezéseinket a piacon található legjobb áron kínáljuk.

Teljes szöveg
Rendezés
8 termék

 

Az egyik fő tényező, amire medence vételkor mindenképpen gondolni kell, az a víztisztítás, tehát valamilyen típusú vízforgató berendezés‎. A medencék forgalmazásának legelejétől létezik a legegyszerűbb és legolcsóbb vízforgató berendezés‎,  mégpedig a papírszűrős víztisztító.  Nagy előnye a gyors és egyszerű tisztítása, karbantartása, és nem utolsó sorban alacsony beszerzési ára. Ezen a téren a papírszűrős vízforgató berendezés‎eknek határozottan nincs ellenfelük a piacon, erről meggyőzödhetnek kínálatunkban is.

Válasszon igényének megfelelő teljesítményt

A piac kínálatával kapcsolatosan meg kell jegyezni, hogy jelenleg a kínálatban töébbféle teljesítményű papírszűrős vízforgató berendezés található. Választásnál mindenképpen gondolnunk kell arra, hogy a szűrőberendezésnek naponta kb. 10 - 12 órát dolgoznia kell, és ezalatt az idő alatt a medence vizét legalább kétszer át kell szűrnie. Csakis ebben az esetben lesz 100%-osan eltávolítva a medence vizéből az összes - még a legkisebb szilárd állagú szennyeződés is. 

Egyszerű karbantartás.

A laminált és műanyag medencében is alkalmazható papírszűrős vízforgató berendezés‎eknek a nagy előnye a szűrőbetét gyors és egyszerű tisztítása.  Éppen emiatt azt a műveletet bárki nehézségek nélkül elvégezheti. Maga a szűrőbetét kivehető, és egysezrűen folyó víz alatt elmosható, majd ismeételten használható. Ennek a ténynek köszönhetően a felszíni medencékben használt papírszűrős vízforgató berendezés‎ek hosszú élettartamúak, és hosszú ideig gond nélkül alkazmahatóak.

A papírszűrős vízforgató berendezés‎ek fő előnyei

Az a tény, hogy a papírszűrős vízforgató berendezés‎ek alkalmazhatóak a legtöbb felszíni medencébe, a legelterjedtebb víztisztítóberendezéssé lépteti elő a papírbetéttel rendelkező szűrőberendezést. De mik is a legfőbb előnyei? A legalalapvetőbb a nagyon alacsony beszerzési ár. Ez a papírszűrős vízforgató berendezés‎eknél lényegesen alacsonyabb, mint a többi társánál - például a homokszűrősnél. Ennek köszönhetően a beszerzése valóban senkinek sem okozhat problémát. A másik nagy előnye az egyszerű karbantartása. A papírszűrős vízforgató berendezés‎ek bekapcsolása után semmi dolgunk, csak megfelelően hosszú ideig hagyni bekapcsolva, hogy tehesse a dolgát. Léteznek időkapcsolós papírszűrős vízforgató berendezés‎ek is, amelyek bizonyos időben kapcsolnak be, illetve bizonyos ciklusban működnek.

A papírszűrős vízforgató berendezés‎ek további előnyének számít a már említett karbantartás, ami valóban hihetetlenül egyszerű. Az egyetlen művelet, amit rendszeresen al kell végezni, a szűrőbetét tisztítása. Ezen kívül a gyártó által ajánlott időközökben ajánlatos a szűrőbetétet cserélni. A szűrőbetétek viszont alacsony áron beszerezhetők, így nem kell tartani a magas üzemeltetési költségektől.
 

Intex és Bestway szűrőbetétek fajtái

Kínálatunkban megtalálható több fajta Intex és Bestway papírszűrős víztisztító. Az egyes modellek teljesítményükkel és az alkalmazott papírszűrő betéttel különbözik egymástól. Az Intex és Bestway víztisztítók között  nincs szinte semmilyen különbség a szűrűbetét méretén kívül, és természetesen használható az Intex víztisztítót Bestway medencékhez és fordítva. Ahogy már említettük, a papírbetétes víztisztítók különböző teljesítményűek. Válaaszon tehát megfelelő teljesítményűt attól függően, hogy milyen medencéhez szeretné használni. Az ajánlottnál kisebb teljesítményű alkalmazása a víz elégtelen tisztítását eredményezheti, ami természetesen ront a fürdőzés élményét, valamint teljesen elrontja a víz minőségét. Ezért mindenképpen fordítson kellő figyelmet a megfelelő vízforgató berendezés‎ kiválasztására. Mindenképpen vegye figyelembe a medence átmérőjét, de méginkább a medence vízbefogadóképességét.

Itt megtalálja a bizonyos vízbefogadóképességű medencékhez ideálisan választott vízforgató berendezés‎ek teljesítményét: 
 

  • Intex és Bestway papírszűrős vízforgató berendezés, teljesítmény: 1,25 m3/óra, kisebb medencékhez 183 - 305 cm átmérővel, 4,5 m3 vízbefogadóképességgel
  • Papírszűrős vízforgató berendezés, teljesítmény: 2 m3/óra, közepes méretű medencékhez 366 - 396 cm átmérővel, 10 m3 vízbefogadóképességgel
  • Bestway papírszűrős vízforgató berendezés, teljesítmény: 3 m3/óra,  457 cm átmérőjű medencéhez, 17,4 m3 vízbefogadóképességgel
  • Intex papírszűrős vízforgató berendezés, teljesítmény: 3,785 m3/óra, nagy medencékhez 457 cm átmérővel, 20 m3 vízbefogadóképességgel

Fel