Fémvázas felszíni medencét keres kertjébe? Válasszon kínálatunkból, a Intex Prism Frame medencék mindig jó választásnak bizonyulnak. A minőségi inox váznak köszönhetően az Intex Prism Frame medencék sokkal stabilabbak mint felfújható tásrsaik. A Intex Prism Frame fémvázas medencéket nálunk a piacon fellelhető legjobb áron kínáljuk. Ne habozzon tehát, és szerezzen örömöt magának és családjának egyaránt, és frissüljön fel a forró nyári napokon egy minőségi Hawaii medencével!

Fémvázas felszíni medencét keres kertjébe? Válasszon kínálatunkból, a Intex Prism Frame medencék mindig jó választásnak bizonyulnak. A minőségi inox váznak köszönhetően az Intex Prism Frame medencék sokkal stabilabbak mint felfújható tásrsaik. A Intex Prism Frame fémvázas medencéket nálunk a piacon fellelhető legjobb áron kínáljuk. Ne habozzon tehát, és szerezzen örömöt magának és családjának egyaránt, és frissüljön fel a forró nyári napokon egy minőségi Hawaii medencével!

Teljes szöveg
Rendezés
15 termék

Amennyiben olyan úszómedencét keres, amely nem okoz csalódást, akkor fogadjon a Intex Prism Frame medencékre. Ezek közé tartoznak a felszíni medencék, amelyek elsősorban nagyon erős és tartós szerkezettel büszkélkedhetnek, így tartósságukat is értékelhetjük. Mindez ahhoz a tényhez kapcsolódik, hogy bármilyen típusú medencét is válasszon, biztos lehet benne, hogy minden esetben egy könnyen telepíthető medencét kap, melynek nagyon egyszerű az üzembe helyezése is. Nagy előnye, hogy a medencét az összes használható tartozékkal együtt szállítjuk.

A csúcsminőségű szűrőberendezés tisztán tartja a vizet

Ami a medencéinknél alapfelszereltséghez tartozik, az az, hogy a Intex Prism Frame medencékhez minőségi szűrőberendezés tartozik, természetesen a medence méretének, így vízbefogadóképességének megfelelő teljesítménnyel. Ez a tény biztosítja a tökéletesen tiszta vizet minden körülmény között. Ehhez azonban hozzátartozik még a medencetakaró is, amely megakadályozza, hogy a medence vizébe bármilyen szennyeződés hulljon. A takaró természetesen hozzá tartozik a medencében, így vásárlás esetén nem kell külön foglalkozni a medence effajta védelmével.  

A felszíni medence mindig jó választás

Miért éppen felszíni medence? Rögtön több előnyét is felsorolhatjuk a felszíni medencének, mint pl. a már említett könnyü beüzemeléstől, ami a felszíni medence természetes velejárója, a kedvező árig, ami szintés természetes ezeknél a medencefajtáknál. Ezen felül kínálatunkban megtalálható széles méretválaszték biztosítja, hogy mindenki megtalálja a nek megfelelőt, legyen szó három személyes családról, vagy többtagú baráti társaságról.

A Intex Prism Frame fémvázas medence előnyei

A felfújható medencékkel ellentétben a Intex Prism Frame medencék az inox fémváznak köszönhetően sokkal stabilabbak. Erre a vázra van a medencefólia erősítve. Ennek köszönhetően a fémvázas medencék hosszú élettartammal büszkélkedhetnek. Ráadásul ezeknek a medencéknek a fala egyenes, így esztétikailag jobb benyomást kelthetnek.

Hogyan válasszunk az Intex Prism Frame medencék közül

A fémvázas medencéket többféle méretben kínáljuk, így előfordulhat, hogy nem lesz egyszerű a választás. át kell gondolnunk a lehetőségeket, hogy a legmegfelellőbb méretet és fomát válsszuk. Éppen ezért fontos a  Prism Frame medencéknél is figyelembe venni pár tényezőt:

  • Mekkora helyet szánok a medencére? Ne feledkezzen meg arról sem, hogy a medence körül elegendő hely maradjon, ami nemcsak a felhasználó kényelmét szolgálja, hanem nélkülözhetetlen a karbantás miatt egyaránt.
  • Hány személy fogja a medencét használni? Amennyiben a medencét elsősorban gyerekek fogják használni, elegendő kisebb Intex Prism Frame medencét beszerezni, amelynek mérete gyermekek számára maximálisan megfelelő. Amennyiben azonban az egész család számára szeretne medencét, mindenképpen egy nagyobb medencét válasszon.
  • Egész szettre van szükségem, cvagy elég csak a medence vázzal? Amennyiben korábban már volt medencéje, pl. Hawaii, illetve Intex Prism Frame (régebben Metal Frame elnevezéssel) elképzelhető, hogy tartozékai már vannak, pl létra, szűrőberendezés, takarófólia, stb.  Az összes tartozékot természetesen külön is meg lehet vásárolni webáruházunkban. Ugyanúgy igény szerint külön is lehet nagyobb teljesítményű szűrőberendezést vásárolni a már meglévő medencéhez a klasszikus papírszűrős helyett, amely tartozék a Prism Frame medencéhez.

 Az Intex Prism Frame felszíni medence karbantartása

A fémvázas felszíni medence karbantása nem igényel semmiféle szaktudást, bárki könnyedén elvégezheti, és nem különbözik más fajta medencék karbantartásától. Az alap természetesen a medence vizének tisztántartása a szűrőberendezés és medencekémia, illetve szolinátor segítségével.Mint a felszíni medencék nagy részét, a Intex Prism Frame medencéket is télre védett helyre kell vinni - tehát szétszedni, és olyan száraz helyen tárolni, ahol a hőmérséklet nem süllyečd 5 Celsius fok alá. A fagyok kárt tehetnek a medence fóliájában, ezért semmiképpen ne hanyagolják el a medence szétszedését ősszel. Ezen kívül azonban nincsen semmilyen egyéb követelmény, ami a medence karbantartását illeti. 

 

 


Fel