Keresi a kertjében egy minőségi földalatti medencét, és eladásra vár? Nagyszerű márkák - Intex, Bestway vagy Steinbach - földi medencéinek széles választékát kínáljuk, amelyeket a legkedvezőbb áron kínálunk a piacon. A gyors összeszerelésnek köszönhetően, amelyet néhány tíz perc alatt professzionális segítség nélkül meg tudunk kezdeni, valamint télen történő nagyon egyszerű karbantartásuk és szétszerelésük miatt a felfújható földelő medencék a legnépszerűbb medencék típusai közé tartoznak.

Keresi a kertjében egy minőségi földalatti medencét, és eladásra vár? Nagyszerű márkák - Intex, Bestway vagy Steinbach - földi medencéinek széles választékát kínáljuk, amelyeket a legkedvezőbb áron kínálunk a piacon. A gyors összeszerelésnek köszönhetően, amelyet néhány tíz perc alatt professzionális segítség nélkül meg tudunk kezdeni, valamint télen történő nagyon egyszerű karbantartásuk és szétszerelésük miatt a felfújható földelő medencék a legnépszerűbb medencék típusai közé tartoznak.

Teljes szöveg
Rendezés
61 termék

Az Intex az egyik piacvezető a megfizethetőség, valamint a maximális elhelyezés vagy telepítés szempontjából. Természetesen a legigényesebb vásárlókat is kielégítik minőségi szempontból, amelyet ezek a medencék kínálnak, amelyek széles körben elérhetők kínálatunkban. A földi változatot manapság a legszélesebb körben használják, és e tekintetben köztársaságunk valódi hatalom. Ezenkívül ma számos változatban léteznek a földalatti medencék, amelyek közül választhat, és nem kell az ősszel várnia az eladást.

Miért földszíni medencét?

Számos előnyt már említettünk, mint például az ár vagy a minőség. Egy másik pozitívum, amelyet például a föld feletti úszómedence hordoz, például, hogy nem probléma a különféle méretek vagy anyagok kiválasztása. Mint például laminált, műanyag vagy felfújható medencék. Mindezt azzal a lehetőséggel, hogy a föld feletti kerti medencéket kisebb kertekre is el lehet helyezni, ahol tökéletesen illeszkednek és nemcsak Önnek, hanem gyermekeiknek is szolgálják. A nyár folyamán családja imádni fogja a medencét.

Egyszerű karbantartás

A művelet része a víztisztítás. A tökéletes választás lehet egy felfújható medence patronnal vagy homokszűrés, amelynek köszönhetően kész készletet kap, ahol semmiért nem kell aggódnia. És bár a kültéri medencék szenvedhetnek a szennyeződésektől, azokat csak le kell takarni, és a víz az évszak során tökéletesen tiszta és tökéletes marad, bonyolultabb beavatkozások nélkül.

Hogyan válasszunk medencét 

Ha egy kerti úszómedence megvásárlását tervezi, és nem akar sok pénzt befektetni egy klasszikus úszómedence építésébe, akkor biztosan vásároljon egy földalatti úszómedencét. Ezeknek a medencéknek sokféle változata létezik, így biztosan kiválasztja a megfelelő típust, amely megfelel az Ön igényeinek, követelményeinek és költségvetésének. Ha válogatással válogat, néhány tipp segít a föld feletti medence kiválasztásában:

  • Tudja meg, mennyi szabad hely van a kertben, hogy megnézze, mekkora medence felel meg a kertjében. Vegye figyelembe, hogy elegendő helyre lesz szüksége a medence körül, és ami a legfontosabb: elegendő helyre van szüksége a földön síkkal, hogy a medence helyesen épülhessen.
  • Ha még mindig nagyon kicsi, vásároljon egy föld feletti medencét, amelynek medencefalának magassága kevesebb, mint 1 méter. Ha azonban gyermekei már jártas úszók, ne felejtsen el választani a magasabb medencéket.
  • Télen keresztül lehet fémszerkezetű kerti úszómedencékben tartani, saját felépítésű, felfújható peremű úszómedencéket és fémkerettel rendelkező úszómedencéket kell tartani.

  •  

Milyen típusok léteznek?

A föld feletti medencék különböző típusú felépítésűek, és ezek szerint felfújható medencékre oszthatók, felfújható felülettel rendelkező önszereplő medencékre, felépített úszómedencékre és rögzített falú medencékre.

A felfújható felfüggesztésű medencék a legnépszerűbb földalatti medencék közé tartoznak, mivel nagyon egyszerű összeállításuk van. Csak annyit kell tennie, hogy felfújja a felső gyűrűt, és töltse fel a medencét vízzel. A víznek köszönhetően a medence önmagában épít és nem kell aggódnia a keret felépítésével és összeszerelésével kapcsolatban. Ezek a medencék általában készen állnak tíz-harminc perc alatt történő kitöltésre. Szétbontásuk ugyanolyan gyors. Egyszerűen engedje le a vizet, engedje le a szegélyt, és a medence összehajtható és megtisztítható.

A föld feletti medencékkel, amelyek építésére épülnek, a medencefólia mellett fém rozsdamentes acél szerkezet is van, ami ezeket a medencéket nagyon tartóssá teszi és alkalmas gyermekes családok számára, akik a vízben el tudnak menekülni anélkül, hogy félnének a föld feletti medence károsodásától. Építésük szintén nem nehéz. Csak építse fel a szerkezetet, rögzítse a medencefóliát és töltse fel a medencét.

Ezenkívül a szerkezetű úszómedencéket általában nagyobb méretben kínálják, mint a felfújható úszómedencéket, és lehetőség van nemcsak kör alakú úszómedencék megvásárlására, hanem ovális és téglalap alakú földalatti úszómedencék megvásárlására is. Az ilyen medencék részben beágyazhatók a talajba, és egész évben a kertben állhatnak.


Fel