A medencevédő takaró nem hiányozhat egy medencéről sem. Biztonságosan véd ugyanis a környezetben található szennyeződésektől, ezáltal tisztán tartja a medence vizét. Kínálatunkban eredeti Intex medencetakarókat talál, melyek megfelelnek a legtöbb felszíni medencére egyaránt. Ráadásképpen nálunk a medencevédő takarók a legjobb áron érhetőek el. 

 

A medencevédő takaró nem hiányozhat egy medencéről sem. Biztonságosan véd ugyanis a környezetben található szennyeződésektől, ezáltal tisztán tartja a medence vizét. Kínálatunkban eredeti Intex medencetakarókat talál, melyek megfelelnek a legtöbb felszíni medencére egyaránt. Ráadásképpen nálunk a medencevédő takarók a legjobb áron érhetőek el. 

Teljes szöveg
Rendezés
16 termék

Manapság a medencék tartozéka nemcsak a vízforgató berendezés, de ide tartozik többek között a medencevédő takaró is. A védőtakaró szintén segít a víz tisztántartásában, mivel meggátolja, hogy a környezetből szennyeződés kerüljön a vízbe.  A védőtakaró használata használata nagyon egyszerű, így bármikor használható a kerti medencén, amikor senki sem fürdik a medencében. Határozottan állíthatjuk azonban, hogy a védőtakarónak nemcsak ez az egy funkciója van.

 

Megtartja a víz hőmérsékletét

További érv amellett, hogy a védőtakarót mindig használjuk az, hogy a medence vizét hosszabb ideig melegen tartja. Általánosítva mondhatjuk, hogy úgy működik, mint fazékon a fedő. Ezen kívül még használhatjuk a medence alá a talajra, hogy védje a medencét a szennyeződéstől, a vizet pedig tovább melegen tartja, mivel szigeteli a medencét a hideg talajtól. Mindkét esetben tehát előnyünkre válik ez a hasznos tartozék.

 

Válassza ki kínálatunkból a megfelelő méretet

A különféler medenceméretekhez értelemszerűen különféle méretű védőtakaró kapható, melyek szintén megtalálhatóak webáruházunkban. mégpedig a 244cm366cm egészen a 549cm méretig. Elegendő megtalálni és kiválasztani kínálatunkban a már meglévő medencének megfelelő méretet, illetve ha ost vásárolja, akkor a kiválasztott felszíní medencéhez illő méretet.  A medencére használat után a medencevédő takarót egyszerűen felhelyezzük a medencére, meggátolva így a szennyeződések vízbejutását, a víz párolgását valamint lehűlését.

A védőtakarót a medence típusától függően válassza

A különböző típusú medencékre léteznek különböző típusú védőtakarók.   Ezért a választásnál jól figyeljetek, hogy olya védőtakarót válasszatok, amire valóban szükségetek van.A fémvázas medencékre a védőtakarót áthúzzuk a vázon, és megkötjük. A felfújható peremű medencéknél a medencevédő takarót a felfújt permen túlhúzzuk és alatta kötjük meg a zsinórt.  Ezzel biztosítjuk, hogy a védőtakaró erős szél esetén sem lazul meg, vagy kerül le a medencéről.  

Léteznek védőtakarók drágább medencékre is, amilyen pl. az Ohio medence ( más néven Intex Ultra Frame). Az ilyen védőtakarók műanyag bizonsági csattokkal, amelyeket a váz függőleges elemeihez kapcsolunk, így maximális ellenállást érünk el az erős széllel szemben. 
 

Vízelvezető lyukak a medencevédő takarón

Bazénové krycí plachty Intex disponují ve všech variantách dírami, které zajistí odtok dešťové vody. Tyto drenážní otvory jsou uprostřed krycí plachty a při dešti tak může voda odtéct do bazénu a vy máte tak jistotu, že se bazén ani plachta tíhou dešťové vody neponičí a také sejmutí krycí plachty bude snadné, jelikož nemusíte plachtu zbavovat přebytečné vody a nijak ji odčerpávat. Otvory mají ideální velikost, aby voda mohla odtéct, ale zároveň aby byla zachována základní funkce krycí plachty – ochrana bazénové vody před nečistotami.

Eredeti medencevédő takaró az Intex medencékre

Kínálatunkban az Intex medencékre csakis eredeti Intex medencetakarókat talál. melyek ontosan ezekre a modellekre vannak tervezve. Ennek köszönhetően biztos lehet abban, hogy a védőtakaró teljes mértékben passszol a választott Intex medencére. 

 

 

 


Fel