Csocsóasztalt találhatunk például különböző bárokban, klubbokban vagy közösségi házakban. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem játszhatna asztali focit a saját otthonában. Manapság semmi sem könnyebb, mint beszerezni játékasztalt, és felejthetetlen, szórakozással és izgalmakkal teli élményt élni át a barátokkal.  Kínálatunk számos darabja lenyűgözi majd.

Csocsóasztalt találhatunk például különböző bárokban, klubbokban vagy közösségi házakban. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem játszhatna asztali focit a saját otthonában. Manapság semmi sem könnyebb, mint beszerezni játékasztalt, és felejthetetlen, szórakozással és izgalmakkal teli élményt élni át a barátokkal.  Kínálatunk számos darabja lenyűgözi majd.

Teljes szöveg

Kedvelt időtöltés nemcsak a bárokban, hanem a munkahelyeken vagy otthon is. Pontosan ez az asztali foci - vagy csocsó, amely az egész világon népszerű, és kevesen tudnak ellenállni a késztetésnek, hogy csocsózhassanak. Ajánlatunknak köszönhetően azonban Önnek is lehetősége lesz erre, akár otthonában is. Tökéletes alkalom arra, hogy meghívja barátait egy szórakoztató kis versenyre.

Válasszon a széles kínálatból

Természetesen nem csak egy típus van a kínálatunkban, hiszen világszerte számos lehetőség létezik, így többféle változatban kínálunk asztali focit, amelyek garantáltan fenntartják az érdeklődését. Csak válassza ki a megfelelőt, és élvezze a tökéletes szórakozást, amikor csak szeretné, a családdal és a barátokkal együtt. Ráadásul az asztali focit nem nehéz megtanulni, bárki könnyen elsajátíthatja.

 

Szerezzen örömöt gyermekeinek

Az asztali foci, vagy ismertebb nevén a csocsó azonban határozottan nem csak a felnőttek időtöltése, a gyerekeknek is az egyik kedvenc időtöltésük. A legkisebbek számára kifejezetten a kisebb termetűek számára kialakított kisméretű asztali focit válasszuk. Ha tehát a tökéletes ajándékot keresi csemetéjének, higgye el, ha egy gyerekcsocsót választ, akkor biztosan olyan ajándékot ad játék helyett, amit még évekig szívesen használ majd.

 

A csocsó gyermekek és felnőttek számára egyaránt kitűnő szórakozást nyújt

Nem számít, hogy saját magának vagy a gyerekeinek szeretne venni egy asztali focit, vagy akár multifunkcionális játékasztalt.. Az asztali foci mindkét csoport számára szórakozást nyújt. A felnőttek például különböző partikon szórakozhatnak, versenyeket szervezhetnek a barátaikkal. A gyerekek viszont játszhatnak a testvéreikkel vagy a barátaikkal, akiket meghívnak az otthonukba, hogy együtt játsszanak. Az együtt töltött idő ennek köszönhetően mindig érdekesen telik majd.

 

Lássuk, milyen fajták léteznek

Visszatérve a klasszikus bárokhoz és egyéb helyszínekhez, mindenképpen megvannak a leggyakoribb, legtöbbet használt változatok, mégpedig amiket 4 játékosra terveztek. Azonban nem ezek az egyetlen csocsóasztalok, amelyek ma léteznek. Nem jelent problémát más méretűek beszerzése sem. Ezek egyértelműen uralják a piacot és természetesen az eshopunkat is:

  • Klasszikus csocsóasztalok személy részére 
  •  személyes változatokProvedení pro 2 hráče
  • Mini csocsóasztalok
  • Multifunkcionális játékasztalok

Természetesen többféle méret között is lehet választani. Mind maga a játszófelület, mind pedig az adott játékasztal magasságára vonatkozó méretek különfélék lehetnek. Lehetőség van arra, hogy pontosan olyat válasszon, amelyik a legjobban megfelel Önnek.

Előnyök

Az asztali foci nem csupán a pontosság, a gyors reakciók vagy az együttműködés gyakorlására szolgáló játék. Ez egy olyan kiegészítő, amely számos praktikus funkciójával is lenyűgözhet minden játszani vágyót. Kisebb belső terekbe is alkalmas, mivel olyan megoldásokat is kínálunk, amelyek lenyűgözőek, mert összecsukhatóak. Így csak minimális helyet foglalnak el. Olyan megoldást is kaphat tőlünk, amely nem csak egy klasszikus asztali focit kínál - ez lehet egy többfunkciós játékasztal, amely összesen akár 15 különböző játékot is kínál. Egy bizonyos dolog, egy bizonyos design igazán gazdag szórakozási formákat kínál.

 

 


Fel