Manapság sok kertben van úszómedence, amely egyáltalán nem hozzáférhetetlen árucikk, mint régen. Természetesen az ár és a rendelkezésre állás szempontjából a lehető legjobb változat a földalatti medencék. Többé nem igényelnek professzionális összeszerelést, és a kerti medencét az egész család élvezi. Ez az egyik legolcsóbb lehetőség a piacon, miért ne lenne?

Manapság sok kertben van úszómedence, amely egyáltalán nem hozzáférhetetlen árucikk, mint régen. Természetesen az ár és a rendelkezésre állás szempontjából a lehető legjobb változat a földalatti medencék. Többé nem igényelnek professzionális összeszerelést, és a kerti medencét az egész család élvezi. Ez az egyik legolcsóbb lehetőség a piacon, miért ne lenne?

Teljes szöveg
Rendezés
62 termék

Számtalan lehetőség közül választhat.

 

A föld feletti medencék a legjobb választás az ár és a felszerelés szempontjából. Függetlenül attól, hogy van egy nagy kertje vagy egy kis kertje, kiválaszthatja a kívánt medencét. Használhatja saját medencét a szezon folyamán, amikor csak akarja, valamint gyermekeinek aktív pihenésére, az egész család formájában tartva. És ha még nagyobb mennyiségű szórakozást és sportot szeretne hozzáadni otthoni medencéjéhez, tekintse meg a legjobb prágai úszás választékát és a tippeket a megfelelő medence kiválasztásához.

Ha a kertjében nincs hely, akkor ez nem feltétlenül jelent problémát, mivel a kör alakú úszómedence átmérője néhány tíz négyzetméteres kertbe kényelmesen elhelyezhető. És mindenhol szórakozást nyújtanak nem csak Önnek, hanem természetesen gyermekeiknek is. Ideális választás, ha szabadtéri medencéket vásárol, a tetőn való fogadás, esetleg a szűrés is. Manapság a szabadtéri medence ritkán fordul elő.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő úszómedencét?

A medence megvásárlása előtt fontos tisztázni, hogy hány ember fogja használni és milyen gyakran? Ennek megfelelően válassza ki a méretet, majd a szűrést, amely biztosítja a medence tökéletes állapotát az egész szezonban. Ha kisebb hely áll rendelkezésre, javasoljuk a felfüggeszthető föld feletti medencék használatát, amelyek könnyen kezelhetők. A legkisebbeknek nem is kell szűrést, a nagyobbikhoz patronszűrést vagy homokszűrést is szükségük van.

Megvásárolhatja az ilyen típusú medencéket egy kényelmes csomagban, szűréssel és lépésekkel. Ha rendszeresen megtartja, akkor örökké tart. A medence hosszú távú befektetés, amelyet meg kell vásárolni. Mérje meg alaposan a medence területét, és gondoljon előre - a medence medence lehet gyermekek számára, de felnövekedéskor senki sem fogja tudni nőni. Az ideális mélység úszáshoz és esetleges vízbe ugráshoz 1,5 méter, de már 1,2 méter mélyen kényelmesen úszhat, és a víz felmelegszik.

Hol kell elhelyezni a medencét ?

  • Válassza ki azt a területet, ahol a nap a napfény leginkább süt.

  • Ez takarít meg vizet, és élvezheti a napozást és a medence melletti napozóágyat, valamint a napozóágyat is.

  • A közelben árnyékos helynek is kell lennie, hogy ne kerüljön napégés magas nyári meleg esetén. rengeteg adatvédelmi lehetőséget biztosítson a medence mellett, mint például sövény stb.


  •  

Milyen tartozékokat válasszunk

Az uszoda működése általában nem lehetséges szűrés, ponyva, úszómedence vegyszerek vagy egyéb kiegészítők nélkül. Ha nincs elég napos területe a medence számára, akkor könnyen megoldhatja a problémát napfűtés vagy napellenző segítségével.

Szűrőrendszer - tiszta víz

Természetesen nem mindig kell külön-külön megvásárolnia az elemeket, mivel a szűrővel ellátott medence egy változata annak, hogyan lehet mindent egy csomagban vásárolni. Biztos lesz benne, hogy a víz mindig tiszta lesz, és bármilyen típusú szabadtéri medence mindig tökéletesen kiszolgálja a szezont. szívesen segít választásában. Különlegesen választhatja meg működésében lévő medencéinket is, amelyeknek elég van, és arra törekszünk, hogy folyamatosan újítsunk és javítsuk a termékkínálatot az Ön igényei szerint.


Fel