A medencébe való bejutást jelentősen megkönnyítik a medencelétrák.  Ajánlatunkban talál Intex és a Bestway medencelétrákat. Vitathatatlan előnyeük a könnyű és stabil felépítés. Ezen felül minden általunk forgalmazott biztonsági medencelépcső megakadályozza, hogy gyermekei felügyelet nélkül bejussank a medencébe. Élvezze a nyarat és egyben tudja biztonságba gyermekeit. 

A medencébe való bejutást jelentősen megkönnyítik a medencelétrák.  Ajánlatunkban talál Intex és a Bestway medencelétrákat. Vitathatatlan előnyeük a könnyű és stabil felépítés. Ezen felül minden általunk forgalmazott biztonsági medencelépcső megakadályozza, hogy gyermekei felügyelet nélkül bejussank a medencébe. Élvezze a nyarat és egyben tudja biztonságba gyermekeit. 

Teljes szöveg
Rendezés
5 termék

A fürdőzés nagyon sok örömöt rejteget számunkra és gyermekeink számára is, de csak abban az esetben, ha komplikációk nélkül zajlik. Ez nincs másképpen az otthoni fürdőzésnél sem, kertünkben, saját kerti medencénkben. Első dolog, amit meg kell oldanunk, a biztonságos bejutás a felszíni medencébe. Mi sem egyszerűbb ennél, mint beszerezni egy medencelétrát, ami méretben megfelel medencénkhez. Egy ilyen létra elengedhetetlen kelléke a medencének, megtalálható a medencetartozékok között többféle méretben. 

Az elsőosztályú minőség alapkövetelmény

Az első dolog, amiben medencelétránkkal kapcsolatosan százszázalékosan biztosak lehetünk, az a csúcsminőség minden téren. Ez a felhasznált anyagok minőségének köszönhető, valamint a professzionális kivitelezésnek egyaránt.  Ezek a tulajdonságok biztosítják a létra stabilitását, hosszú élettartamát és teherbírását is, ami szintén nem elhanyagolható tulajdonság. 

Vegye figyelembe az adott medence magasságát

A medencelétrák  több típusát is kínáljuk, amiből kdve szerint válogathat. Az első tényező, amire oda kell figyelni, hogy a medencelépcső elég magas legyen a medencéhez. Nálunk különféle magasságú lépcsők kaphatóak, megfelelnek a  305cm, 457cm egészen a 488cm átmérőjű medencékhez. Válasszon olyan medencelétrát, mely a már meglévő, vagy az éppen vásárolandó medencéjéhez éppen passzol. .

A termék tulajdonséainál feltüntetett létra magassága megfelel a medence falának magasságával. Nem kell tehát tartania attól, hogy a 122cm magas létra ilyen magas lesz, hanem hogy éppen illeni fog a 122 cm magas medencéhez.  A létrákat természetesen alacsonyabb medencéhez is lehet használni, ami azt jelenti, hogy pl. a 91 cm magas medencéhez nyugodtan használható a 107 cm magasságú medencelépcső.

Biztonsági előírások a medencelétra használatához

Annak érdekében, hogy elkerüljük az esetleges baleseteket és sérüléseket a medence, illetve a medencelétra használata közben, érdemes betartanunk néhány biztonsági utasítást:

  • Gyermekekek sose hagyjunk felügyelet nélkül. Annak érdekében, hogy ne kerülhessenek bele a medencébe, az utasításnak megfelelően távolítsa el a létra külső részét, megakadályozza így, hogy a gyermekek egyedül bele tudjanak jutni a medencébe. 
  • Ne ugráljanak a medencelétráról, hogy elkerüljék a maguk vagy mások sérülését.
  • A maximális stabilitás érdekében mindig helyezze a létrát szilárd és sík felületre.
  • Egyszerre csak egy személy használhatja a medencelétrát .
  • Rendszeresen ellenőrizze az összes csavart és minden más alkatrészt, valamint rendszeresen ellenőrizze az medencelétra stabilitását.

A biztonságos medencelétra feltétele a gyermekek biztonságának 

Ha meg szeretné akakdályozni, hogy a gyerekek egyedül is használni tudják a medencét, nem szükséges körülményes módon a medencelétrát kivenni a medencéből. Létezik sokkal egyszerűbb és szofisztikusabb megoldás is - a biztonsági medencelétra. Ezeken a létrákon a parti oldalon lévő létrafokokat könnyedén el lehet távolítani, így a gyerekek nem tudnak felügyelet nélkül a medencébe mászni. Ennek köszönhetően nem kell aggódnia, hogy gyermekei felügyelet nélkül bejussanak a medencébe, így élvezheti a nyári kényelmet a medencénél. Kínálatunkban megtalálhatók az Intex és a Bestway úszómedencéikhez tartozó létrák számos méretben.


Fel