Bigjigs fa vonatszett farm - 49 db Bigjigs fa vonatszett farm - 49 db

14 900 Ft
Készlethiányos Figyeld az elérhetőséget

Bigjigs fa vonatszett farm - 49 db

A Bigjigs fából készült vonatszettjeinek világa igazán végtelen lehetőségeket kínál - éld ki kreativitásodat, és hozd létre álmaid vasúti világát a fa sínpályák segítségével. Ez a játék nem csak a gyermekek, hanem a vonatok szenvedélyes szerelmesei számára is kitűnő szórakozást nyújt.

  • A szett 49különféle részből áll
  • A szett a fotón látható elemeket tartalmazza
  • A szettben található vonatok és egyéb elemek a kereskedelmi forgalomban kapható más márkákkal is kompatibilisek, így korlátlan mennyiségű kiegészítőből válogathatsz.
  • A játékkészlet szabadon kiegészíthető a többi tartozékkal: fa pályák, ösvények, vonatok, épületek és egyéb kiegészítők 
  • 3 éves kortól

 

A Bigjigs cégről:

Az 1985-ben alakult angol Bigjigs cég elkötelezetten törekszik arra, hogy minél csodálatosabb játékokat állítson elő fából. Kiemelt hangsúlyt helyeznek a vevők elégedettségére, a minőségre, valamint a felhasznált anyagok eredetiségére. Engedd, hogy téged is elbűvöljenek a teljesen természetes anyagok, és ismerd meg azt a remek érzést, amelyet a fából készült játékokkal való játék élménye jelent. A minőségi és ötletes játékok új márkáira felfigyeltek Angliában más nagy kiskereskedelmi vállalatok. A vállalat továbbra is széles vevőkörrel szállítja játékait az Egyesült Királyságban és Nyugat-Európában, hűséges, elkötelezett és szorgalmas munkatársak támogatásával. Az összes BigJigs fajátékot Angliában tervezték, és ott, valamint Kelet-Európában és Délkelet-Ázsiában is gyártották. A BigJigs játékok minősége tesztelt és megfelel az EU-ban és az USA-ban való értékesítés minden feltételének.

Termék paraméterei: Bigjigs fa vonatszett farm - 49 db

Paraméter elnevezése Érték
Jótállás: 24 hónap
Tömeg: 4 Kg
Gyártó: Bigjigs
Bigjigs fa vonatszett hercegnőknek - 40 db  Bigjigs vidéki közlekedés -  fa vonatszett és autóút- 80 db
 Bigjigs vidéki közlekedés -  fa vonatszett és autóút- 80 db  Bigjigs vidéki közlekedés -  fa vonatszett és autóút- 80 db
Fel