x

Hawaj kerti szolár zuhany kézi zuhanyrózsával 38 l | fekete Hawaj kerti szolár zuhany kézi zuhanyrózsával 38 l

Akció
Előzőleg 99 900 Ft Megtakarítás 44 %
55 490 Ft
Készleten - megkaphatja 05.08. Amennyiben megrendeli 05.06.
12:00 óráig, kézbesítjük 05.08.


    Két részből álló kerti szolár zuhany Hawaj Wonder Rain 35 l - fekete-ezüst

    Gyors, egyszerű és környezetbarát

    
     Olyan könnyű lezuhanyozni a kerti munka után, napozás után vagy a medencéből kiszállva! Csak szerezd be a Hawaj Wonder Rain 35L összecsukható napelemes zuhanyzót. Az egyszerű, elegáns és hawaii ihletésű kialakítás egyszerre szolgál víztárolóként és napkollektorként is. Gyorsan, környezetbarát módon és anélkül, hogy sok pénzt költene a fűtésre, forró vízhez juthat.

     Összecsukható modell, amely helyet takarít meg és meghosszabbítja a zuhanyzó élettartamát! A vízhőmérséklet könnyen szabályozható egy karos csap segítségével. A nap megbízhatóan melegíti a vizet áprilistól szeptemberig, és néha sokkal tovább. Egyszerűen csak helyezze a zuhanyzót oda, ahová a nap leghosszabb ideig érnek a napsugarak, miközben védve van a széltől. Ideális például egy sövény, téglakerítés vagy házfal mellett. Ez jelentősen csökkenti a víz felmelegedéséhez szükséges időt. 

      A Hawaj Wonder Rain 35l összecsukható napzuhany egy olyan készülék, amely lehetővé teszi a víz melegítését egy tartályban napfűtés segítségével. Ez az alternatív fűtés nem jár anyagi költséggel. A zuhany önhordó, összecsukható szerkezete egyszerre szolgál vízgyűjtő tartályként és napkollektorként, amely a napsugarak hatására melegíti a vizet. A vízhőmérsékletet a hideg-meleg víz szabályzóval ellátott karos csapnak köszönhetően Ön maga határozza meg.

      Ez egy teljesen környezetbarát módja annak, hogy meleg vizet nyerjünk anélkül, hogy pénzt költenénk a fűtésre. A szolárzuhany körülbelül áprilistól szeptemberig használható, jó idő esetén természetesen tovább is. Javasoljuk, hogy a kert olyan részén helyezze el, ahol a nap nagy részét süt a nap, és a zuhanyzó védve van a széltől, például egy napos helyen, egy sövény vagy fal előtt. Ez csökkenti a víz felmelegítéséhez szükséges időt. A termék egyszerű, elegáns megjelenésének köszönhetően nagyon könnyen beépíthető a napelemes zuhany a kültérbe.

      Ez a modell összecsukható mechanizmussal van felszerelve, amely nagyon könnyen összeszerelhető. Ideális megoldás nyaralók, nyaralók vagy más kerti helyiségek számára, ahol nincs elég hely a zuhanyzó tárolására.

Ha nem szeretne lemondani a meleg zuhanyról a medencében való megmártózás után, akkor a napelemes zuhany a megfelelő az Ön számára.
Műszaki paraméterek:

  • Víztartály: 35 l 
  • Magassága: cca 215 cm
  • Zuhanyrózsa átmérője: 16 cm
  • Kör alapzat átmérője:  29 cm 
  • Anyag: UV ellenálló műanyag
  • Relaxációs zuhanyrózsa
  • Összecsukható mechanizmus
  • Külön lábmosócsap
  • Egyszerű csatlakoztathatóság kerti tömlőre
  • Szín: fekete-ezüst
  • Csomagolás mérete: 120 x 22 x 42 cm 

A szolárzuhanyokat szerelési útmutatóval és minden tartozékkal szállítjuk - külön csap az öblítő lábakhoz, szigetelőszalag, 4 rögzítőelem (4 lyuk + 4 csavar) szilárd talajhoz (beton stb.) és a tömlőhöz való csatlakozáshoz. Ez egy méretben előnyös elem az összecsukható mechanizmus miatt. 
 

Termék paraméterei: Hawaj kerti szolár zuhany kézi zuhanyrózsával 38 l | fekete

Paraméter elnevezése Érték
Jótállás: 24 hónap
Tömeg: 10.5 Kg
Fel