x

Árukészletünk még van - ráadásul még mindig olcsón. De ez hamarosan megváltozhat.Az áru elfogy, az árak pedig emelkednek.

Árukészletünk még van - ráadásul még mindig olcsón

Ahhoz, hogy a gyermekkonyhák tökéletesen teljesítsék céljukat, természetesen tökéletesen fel kell szerelni őket. Az alap általában együtt megvásárolható a játékkonyhával együtt, illetve annak része. Célszerű olyan kiegészítőkre és eszközökre is összpontosítani, amelyek nélkülözhetetlenek a főzéshez és tálaláshoz, legyen műanyagból vagy fából. Mit lehet megvásárolni az ajánlatunkban? Nézzen körül.

 

Sorakoztatni
0 termék
A kiválasztott szűrési feltételek alapján nem található elem.

Játékkonyha kiegészítők

Ha még mindig hiányzik valami a kis háziasszonyok és a leendő szakácsok felszereléséből, válasszon a gyermekkonyhákhoz tartozó kiegészítők és konyhai eszközök széles kínálatából. A fából készült edények vagy teáskészletek által gyermekei nagyszerű házigazdává válnak, és a gyermekedényeknek köszönhetően megtaníthatja őket felfedezni a különféle darabokat, amelyek minden konyhában megtalálhatóak. Akár süteményt vagy pizzát is süthetnek együtt.

Kiegészítők és edények a főzéshez

Kezdjük magával a főzéssel. Vagyis amire elsősorban a gyermekkonyhákat szánták. Mit kellene beszereznie, hogy gyermekjátékai szinte valós dimenziót kapjanak? Feltétlenül ne feledkezzen meg a következő kiegészítőkről és edényekről:

  • Fazekak és tetők
  • Serpenyők
  • Tányérok

Célszerű konyhai eszközöket is vásárolni, például különféle fakanalakat, merőkanalakat és sok más eszközt is - hasonlóan ahhoz, ahogyan az igazi konyhában is szükségünk van. Nem hiányozhatnak azonban a különféle sütőkészletek és egyéb kiegészítők a játékok e nagyon népszerű  kategóriájából.

Minden ami a tálaláshoz kell

A kislányunk nemcsak főzés közben, hanem természetesen étkezés közben is utánozni fogja a felnőtteket. Ezért ne feledkezzünk meg a játékkonyhákhoz a szükséges konyhai eszközökről sem. Ezek pl. a tányérkészletek, a mélytől a sekélyen át a desszerttányérig. Ezenkívül a konyhai kiegészítők tartalmazhatnak teáskészletet valamint az összes féle evőeszközt.

Élelmiszer utánzatok

Ha a kislányunk kap egy játékkonyhát, szüksége lesz alapanyagokra, amiből főzni tud, éppúgy, mint tálalókészletre. Hogyan oldjuk meg ezt a problémát? Egyszerűen. Éppen emiatt találhatók meg kínálatunkban olyan kiegészítők is, amelyek valódi ételek formáját másolják. Vásárolhatunk például egy kosár zöldséget, vagy egy kosarat telis tele gyümölccsel Valódi zöldségek és gyümölcsök élethű utánzatait, amelyek műanyagból készülnek. Ezeknek a kiegészítőknek köszönhetően az illúzió, hogy ez igazi főzés, valóban száz százalékosan tökéletes lesz.

 


Fel