Bigjigs város terepasztal - 61 db Bigjigs város terepasztal

59 900 Ft
Készlethiányos Figyeld az elérhetőséget

Bigjigs város terepasztal

Ez a nagy város és vidék játékszett 61 különféle részből áll. Anyaga: fa, csomag tartalma: vonat, vonatvasút, vagon, híd és tartozékok, alagút, heliport, kis trajekt, a városka lakói és egyéb tartozékok.Ülj fel a vonatra és utazz a festői környezetben, kelj át a hídon, menj oda a kedves emberekhez. De vigyázz a kereszteződésben!

 

  • A játékszett 61 különféle részből áll
  • A szett a fotón látható elemeket tartalmazza
  • A szettben található vonatok és egyéb elemek a kereskedelmi forgalomban kapható más márkákkal is kompatibilisek, így korlátlan mennyiségű kiegészítőből válogathatsz.
  • A játékkészlet szabadon kiegészíthető a többi tartozékkal: fa pályák, ösvények, vonatok, épületek és egyéb kiegészítők 
  • Méret: 102,5 x 32 x 73 cm
  • 3 éves kortól

 

A Bigjigs cégről:

Az 1985-ben alakult angol Bigjigs cég elkötelezetten törekszik arra, hogy minél csodálatosabb játékokat állítson elő fából. Kiemelt hangsúlyt helyeznek a vevők elégedettségére, a minőségre, valamint a felhasznált anyagok eredetiségére. Engedd, hogy téged is elbűvöljenek a teljesen természetes anyagok, és ismerd meg azt a remek érzést, amelyet a fából készült játékokkal való játék élménye jelent. A minőségi és ötletes játékok új márkáira felfigyeltek Angliában más nagy kiskereskedelmi vállalatok. A vállalat továbbra is széles vevőkörrel szállítja játékait az Egyesült Királyságban és Nyugat-Európában, hűséges, elkötelezett és szorgalmas munkatársak támogatásával. Az összes BigJigs fajátékot Angliában tervezték, és ott, valamint Kelet-Európában és Délkelet-Ázsiában is gyártották. A BigJigs játékok minősége tesztelt és megfelel az EU-ban és az USA-ban való értékesítés minden feltételének.

Termék paraméterei: Bigjigs város terepasztal - 61 db

Paraméter elnevezése Érték
Jótállás: 24 hónap
Tömeg: 14.1 Kg
Gyártó: Bigjigs
Gyermekek számára: 3 éves kortól
Elemek száma: 61
Bigjigs fa vonatszett hercegnőknek - 40 db Bigjigs fa vonatszett hercegnőknek - 40 db
Fel