Bigjigs város és vidék fa vonatszett - 101 db Bigjigs város és vidék fa vonatszett

Átlagos értékelés
4.91
Értékelt 1 felhasználókat
Az Ön értékelése

Értékelni
Termék értékelése
24 900 Ft
Készlethiányos Figyeld az elérhetőséget

Bigjigs város és vidék fa vonatszett

A Bigjigs fából készült vonatszettjeinek világa igazán végtelen lehetőségeket kínál - éld ki kreativitásodat, és hozd létre álmaid vasúti világát a fa sínpályák segítségével. Ez a játék nem csak a gyermekek, hanem a vonatok szenvedélyes szerelmesei számára is kitűnő szórakozást nyújt.

  • A szett 101 különféle részből áll
  • A szett a fotón látható elemeket tartalmazza
  • A szettben található vonatok és egyéb elemek a kereskedelmi forgalomban kapható más márkákkal is kompatibilisek, így korlátlan mennyiségű kiegészítőből válogathatsz.
  • A játékkészlet szabadon kiegészíthető a többi tartozékkal: fa pályák, ösvények, vonatok, épületek és egyéb kiegészítők 
  • Méret: 102 x 10 x 76 cm
  • 3 éves kortól

 

A Bigjigs cégről:

Az 1985-ben alakult angol Bigjigs cég elkötelezetten törekszik arra, hogy minél csodálatosabb játékokat állítson elő fából. Kiemelt hangsúlyt helyeznek a vevők elégedettségére, a minőségre, valamint a felhasznált anyagok eredetiségére. Engedd, hogy téged is elbűvöljenek a teljesen természetes anyagok, és ismerd meg azt a remek érzést, amelyet a fából készült játékokkal való játék élménye jelent. A minőségi és ötletes játékok új márkáira felfigyeltek Angliában más nagy kiskereskedelmi vállalatok. A vállalat továbbra is széles vevőkörrel szállítja játékait az Egyesült Királyságban és Nyugat-Európában, hűséges, elkötelezett és szorgalmas munkatársak támogatásával. Az összes BigJigs fajátékot Angliában tervezték, és ott, valamint Kelet-Európában és Délkelet-Ázsiában is gyártották. A BigJigs játékok minősége tesztelt és megfelel az EU-ban és az USA-ban való értékesítés minden feltételének.

 

Termék paraméterei: Bigjigs város és vidék fa vonatszett - 101 db

Paraméter elnevezése Érték
Jótállás: 24 hónap
Tömeg: 5 Kg
Gyártó: Bigjigs
Elemek száma: 101
Gyermekeknek: 3 éves kortól
Bigjigs Toys Čajová puntikovaná sada v piknikovém koši Bigjigs Toys Čajová puntikovaná sada v piknikovém koši
Bigjigs Toys Čajová puntikovaná sada v piknikovém koši Bigjigs Toys Čajová puntikovaná sada v piknikovém koši
Fel